Acasă Administraţie Circ la Direcţia de Asistenţă Socială a CJT. Dobra vrea şef nou,...

Circ la Direcţia de Asistenţă Socială a CJT. Dobra vrea şef nou, actuala directoare refuză să plece

930
DISTRIBUIȚI
???????????????????????

Consiliul Judeţean Timiş vrea să schimbe conducerea Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, dar Emilia Milutinovici, aflată la conducerea acesteia nu pare să fie de acord cu această decizie. Soţia unui fost fruntaş PSD, Emil Milutinovici, cea vizată, deşi aflată la vârsta pensionării, a solicitat prelungirea mandatului cu încă un an. Şeful CJT, care are în subordine Direcţia amintită, i-a comunicat deja schimbarea din funcţie actualei directoare, dar aceasta spune că va contesta decizia în justiţie. Mandatul lui Milutinovici ar urma să se încheie pe 2 septembrie.

„Doamna director general a ajuns la vârsta de pensionare și având posibilitatea legală să gândim o reconstrucție, ținând cont că la nivel național strategia privind asistența socială s-a schimbat și implică foarte multe probleme, am considerat la momentul ăsta că va trebui lucrat cu o nouă echipă. Nu pot decât să îi mulțumesc pentru activitatea pe care a desfășurat-o până la momentul ăsta și să-i urez multă sănătate”, a detaliat Călin Dobra.

De cealaltă parte, Emilia Milutinovici nu e deloc de acord cu decizia: „Am depus cerere în iunie pentru prelungirea mandatului meu, iar alaltăieri mi s-a emis dispoziția de încetare a mandatului, dispoziție pe care de altfel eu o consider netemeinică, nelegală și neconstituțională. În atare condiții, apelez la lege, o atac în instanță”, a declarat Milutinovici.

Comentarii

comentarii