Acasă Administraţie Circulația mai multor linii de transport public va fi deviată și după...

Circulația mai multor linii de transport public va fi deviată și după data de 19 august în Timișoara

526
DISTRIBUIȚI

STP Timișoara a informat că circulația mai multor linii de transport public va fi deviată și după data de 19 august, din cauza lucrărilor stradale de pe bulevardul Mihai Eminescu.

Mijloacele de transport în comun de pe liniile L15, L16, L40 și E7 vor circula deviat până în 23 august.

Iată programul:

L40 – de la Punctele Cardinale (Piața I.C. Brătianu), autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 – după care vor vira pe strada Hector. Stația “Hector” va fi stație de capăt de linie. Stația “Traian Grozavescu” va fi suspendată pe perioada lucrarilor.

L16 – troleibuzele vor circula normal pe bulevardul I.C. Bratianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo, apoi vor întoarce în sens și vor opri în stația “I.C.Bratianu” de lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația “I.C. Brătianu” va fi stație capăt de linie. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor.

L15 și Expres 7 – mijloacele de transport vor circula normal pe strada Michelangelo până la intersecția cu bulevardul I.C.Brătianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Stația capăt de linie va fi la staţia “Parcul Copiilor”, care este situată pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Stația “Traian Grozăvescu” va fi suspendată pe perioada lucrărilor -a explicat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt STPT.

 

Comentarii

comentarii