Acasă Administraţie Circulația pe strada Ciprian Porumbescu, închisă încă o dată, mâine, de Primăria...

Circulația pe strada Ciprian Porumbescu, închisă încă o dată, mâine, de Primăria Timișoara

1429
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara anunță închiderea circulației, încă o dată, pe strada Ciprian Porumbescu, între bulevardul C. Brâncoveanu și Calea Șagului, pe data de 5 iunie, în intervalul 9.00 – 19.00. Aceeași stradă a fost închisă și în urmă cu o săptămână, atunci pentru „lucrări de toaletare a copacilor” și „lucrări de frezare”.

Ambele categorii de lucrări au primit critici din partea locuitorilor din zonă. Unii dintre aceștia consideră lucrările de „toaletare” mai mult „de defrișare”. În privința lucrărilor de frezare, este acuzat faptul că în urma acestora a fost lăsat mult praf, nefiind făcută și asfaltarea.

„Având în vedere lucrările de asfaltare care se execută pe str. Ciprian Porumbescu, Primăria Municipiului Timișoara a hotărât închiderea circulației pe str. Ciprian Porumbescu pe tronsonul cuprins între bv. C. Brâncoveanu și Calea Șagului, inclusiv pe str. Pavel Vasici Ungureanu. Măsura se va institui în data de  05.06.2020,  în intervalul orar 09,00-19,00”, transmit, joi, reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii