Acasă Administraţie Circulația pe strada Gheorghe Dima, închisă încă o dată în zona Pieței...

Circulația pe strada Gheorghe Dima, închisă încă o dată în zona Pieței 700, începând de sâmbătă dimineață

1683
DISTRIBUIȚI
lucrari-drumuri

Reprezentanții Primăriei Timișoara transmit că strada Gheorghe Dima va fi închisă, încă o dată, în acest weekend. De sâmbătă, de la ora 07.00, până duminică, la aceeași oră, traficul auto va fi închis pe tronsonul dintre C.Brediceanu și Piața Mărăști.

Aceeași stradă a fost închisă circulației și sâmbăta trecută, dar doar pe tronsonul dintre străzile Gh. Lazăr și C. Brediceanu. Ieri, 16 iulie, Dominic Fritz critica faptul că lucrările din zona stației de troleibuz, nefinalizate în week-end, încurcă circulația către mijloacele de transport în comun a călătorilor.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor  a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic. În cazul în care condiţiile meteo nu vor permite definitivarea lucrărilor, perioada mai sus menționată se va decala cu două zile”, transmit reprezentanții Primăriei.

Comentarii

comentarii