Acasă Eveniment Circulaţie feroviară blocată între Timișoara și București după ce un vagon de...

Circulaţie feroviară blocată între Timișoara și București după ce un vagon de marfă a deraiat. Tren aparține unei firme din Timiș

500
DISTRIBUIȚI

Circulaţia feroviară este blocată luni pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, în staţia CF Balota, după ce un vagon al unui tren de marfă aparţinând unui operator privat a deraiat. Călătorii din trenurile blocate, sunt transbordaţi cu maşini pe relaţia Balota – Orşova. 

”Traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, în staţia CF Balota (linie simplă electrificată) unde, în jurul orei 10,50, al 12-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat. Trenul care aparţine operatorului privat de transport feroviar de marfă Rail Cargo România, circula pe relaţia Severin – Balota şi avea în compunere 14 de vagoane (goale)”, transmite Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Personalul de intervenţie al Regionalei CF Craiova se deplasează la faţa locului pentru a interveni în zona afectată de deraiere.

Până la reluarea circulaţiei, CFR SA va asigura transbordare cu mijloace auto, pe relaţia Balota – Orşova, pentru călătorii aflaţi în trenurile care tranzitează zona afectată de deraiere.

Comentarii

comentarii