Acasă Economic City of Mara lansează Avenue: un nou concept imobiliar, la Timișoara

City of Mara lansează Avenue: un nou concept imobiliar, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Joi, 24 octombrie 2019, va avea loc lansarea oficială a proiectului ansamblului City of Mara Avenue, parte din City of Mara, o investiție de peste 55 milioane de euro, care va transforma definitiv fosta zonă industrială de pe Calea Circumvalațiunii, într-un spațiu modern, cochet, inspirat din stilului de locuire vest-european.

Situat pe Calea Circumvalațiunii nr.1, proiectul aduce la Timișoara un nou concept imobiliar, cel de ”city mall”, un concept integrat de living și lifestyle, în care noile blocuri de locuințe vor oferi la parter o gamă variată de servicii, destinate locatarilor, dar nu numai lor.

În cifre, ansamblul imobiliar va însemna șase noi blocuri cu un regim de înălțime de P+11e, cu 507 de apartamente și 4.000 de metri pătrați de spații comerciale pentru supermarket-uri, săli de sport și fitness, cafenele, restaurante, spălătorie de haine, librărie, brand-uri de lifestyle.

City of Mara Avenue, situat la nici 7 minute de mers pe jos de centrul Timișoarei, este ultima etapă a proiectului, care, până acum, înseamnă  261 de apartamente vândute dintr-un total de 281 apartamente construite.

Comentarii

comentarii