Acasă Administraţie CJ Timiș a aprobat documentația aferentă renovării Bibliotecii Județene

CJ Timiș a aprobat documentația aferentă renovării Bibliotecii Județene

846
DISTRIBUIȚI

Documentația tehnică aferentă reabilitării clădirii în care se află sediul Bibliotecii Județene Timiș a fost adoptată de aleși în ședința de plen a Consiliului Județean Timiș, care a hotărât alocarea din bugetul propriu și a suma de 3,1 milioane de lei

 

Clădirea Bibliotecii Județene Timiș, din Timișoara, Piața Libertății nr. 3, va fi renovată în urma unui proiect în valoare de 11,9 milioane de lei. CJ Timiș a aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiției, care va fi susținută în cea mai mare parte de la bugetul de stat.

De asemenea, CJT va acorda din bugetul propriu suma de peste trei milioane de lei din bugetul propriu pentru a se acoperi partea de lucrări care nu e suportată de la bugetul central.

”Se aprobă asigurarea finanțării de către Unitatea Administrativă Teritorială Județul Timiș pentru categoriile de lucrări care nu se finanțează de la bugetul de Stat ( cele care nu se referă la faza de construcții +montaj) în valoare de 3.134.222 lei , din valoarea totală a investiției de 11.913.207,68 lei ( TVA inclus) din devizul general prevăzut în anexa nr. 2 care face parte integranta din prezenta hotărâre”, se spune în hotărârea de consiliu județean aprobată.

Comentarii

comentarii