Acasă Administraţie CJ Timiş a investit 4,1 milioane de lei pentru reabilitarea şi dotarea...

CJ Timiş a investit 4,1 milioane de lei pentru reabilitarea şi dotarea unuia dintre corpurile şcolii speciale Neveanu din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Suma de 4, 1 milioane de lei a fost investită de Consiliul Judeţean Timiş pentru reabilitarea unuia dintre corpurile de clădire ale Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Paul Popescu Neveanu” Timișoara. Au fost schimbate reţelele edilitare, sistemul de încălzire, dar s-a lucrat şi la structura de rezistenţă, a fost schimbat acoperişul. De asemenea, a fost instalată o nouă centrală termică şi un lift pentru persoane cu handicap.

Joi a avut loc inaugurarea investiţiei efectuate de CJ Timiş la şcoala specială din Timişoara. Preşedintele CJT, Călin Dobra, a anunţat că s-a lucrat la toată clădirea respectivă, la structura de rezistenţă, la acoperiş.

„În cadrul acestui corp de clădire sunt 22 de săli, o sală polisenzorială, o sală de conferință și alte facilități”, a declarat Dobra.

El a subliniat că la Neveanu sunt 200 de copii care studiază aici, dar că în total sunt 800 de micuţi care beneficiază de servicii pentru problemele pe care le au.

Revenind la clădirea fost reabilitat podul și acoperișul, au fost reabilitate complet interioarele clădirii, fațada, tâmplăria interioară și exterioară au fost schimbate.

În sălile de clasă au fost montate table inteligente, de asemenea, mare parte din mobilier a fost schimbat.

În total, Consiliul Judeţean Timiş are în subordine zece şcoli pentru copiii cu nevoi speciale.

Comentarii

comentarii