Acasă Actualitate CJ Timiș a lansat dezbaterea asupra acordului de mediu pentru extinderea la...

CJ Timiș a lansat dezbaterea asupra acordului de mediu pentru extinderea la patru benzi a DJ 691

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a demarat una dintre ultimele proceduri birocratice aferente proiectului de extindere a DJ 691, Timișoara – Nodul A1 Giarmata. În 2020, atunci când a fost obținută autorizația de construire, aceasta a fost acordată cu obligața ca până la finalul lucrărilor să fie obținut și acordul de mediu. Astfel, instituția anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare DJ691: lărgire la 4 benzi a sectoarelor: km 2+725 (sens giratoriu) –Centura Timişoara şi Centura Timişoara –Autostrada A1 (km 12+975)”, comunele Dumbrăviţa şi Giarmata , extravilan şi intravilan,

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Timiș poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Se poate ajunge în situația respingerii raportului? Teoretic da, dar să nu ne gândim la o astfel de soluție, este puțin probabil că se va ajunge la așa ceva.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM TIMIȘ, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, Timișoara, jud. Timiș, în zilele de luni – joi, între orele 800 – 1630 și vineri între orele 800 – 1400 şi la sediul Consiliului Județean Timiș, Timişoara, B-dul. Revoluţiei din 1989, nr.17, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.00.

Documentul menţionat este disponibil şi pe internet, la adresa http://apmtm.anpm.ro/– Secţiunea Acorduri de mediu.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc la sediul Primariei Giarmata în data de 20 noiembrie 2023 începând cu orele 15.00.

Comentarii

comentarii