Acasă Administraţie CJ Timiș a modernizat Sala Multifuncțională, cu peste un milion de lei

CJ Timiș a modernizat Sala Multifuncțională, cu peste un milion de lei

DISTRIBUIȚI

Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare. Cu o investiție de peste 1 100 000 lei (TVA inclus) realizată din bugetul județului, au fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor cele mai înalte standarde europene.

Acum, sala de la Palatul Administrativ are un sistem Integrat de Distribuție și Afișare Video, acum, acolo este un videowall de mari dimensiuni, cu o lungime de 7 metri și o înălțime de 4 metri, care va oferi o experiență vizuală captivantă pentru toți participanții.

A fost implementat un sistem de preluare, distribuție video și control centralizat, astfel încât să se poată afișa și gestiona conținutul în mod intuitiv. De la date și informații la evenimente speciale, totul este acum la îndemână.

Tot prin acest program a fost instalat un pupitru digital pentru vorbitor, realizat din Plexiglas elegant și funcțional, echipat cu un microfon de înaltă calitate.

Display-ul Full HD va permite vorbitorilor să comunice clar și să interacționeze cu publicul. Au fost incluși și conectori pentru a facilita conectarea dispozitivelor externe.

”Aceste îmbunătățiri nu sunt doar pentru ședințele administrative ale Consiliului Județean Timiș, ci și pentru organizarea de evenimente culturale, artistice și de divertisment. Sala Multifuncțională este un spațiu special, unde se întâmplă lucruri importante și memorabile. Într-o lume în continuă schimbare, unde tehnologia avansează cu pași giganți, este esențial să ne actualizăm infrastructura pentru a rămâne relevanți și eficienți. Investiția în modernizarea Sălii Multifuncționale din Palatul Administrativ nu este doar o chestiune de estetică, ci una de funcționalitate și adaptabilitate la nevoile contemporane”, anunță cei de la CJT.

Prin această investiție, sala devine un pol cultural, unde arta și cultura pot fi celebrate într-un mediu care îmbină tradiția cu modernitatea.

Comentarii

comentarii