Acasă Actualitate CJ Timiș caută mobilă de 300.000 de lei pentru conacul Mocioni

CJ Timiș caută mobilă de 300.000 de lei pentru conacul Mocioni

DISTRIBUIȚI

Reabilitarea conacului Mocioni intră în fazele finale ale lucrării. CJ Timiș a lansat în licitație pe SEAP contractul de achiziție pentru mobilierul care va dota clădirea. Sunt trei loturi de mobilier, atât pentru interior, dar și pentru exterior. De asemenea, se caută și mobilier de anticariat, care se potrivește mai bine cu locația.

”Achiziție MOBILIER (Lotul 1 – Mobilier de interior, Lotul 2 – Mobilier de anticariat, Lotul 3 – Mobilier de exterior) pentru obiectivul de investiții – „Reabilitarea, refuncționalizarea și revitalizarea Conacului Mocioni din Foeni, Județul Timiș” (…) Produsele aferente fiecărui lot ofertat vor fi livrate, transportate, instalate și puse în funcțiune în conformitate cu cerințele caietului de sarcini și a legislației incidente în vigoare. Termenul de livrare al produselor aferente lotului pentru care se depune oferta, este de cel mult 60 (șaizeci) zile calendaristice de la data emiterii Ordinului de livrare și instalare din partea achizitorului. Pentru fiecare lot se va încheia un contract de furnizare produse. Ofertanții pot depune oferta pentru unul sau mai multe loturi”, se spune în anunțul de licitație.

Suma totală pusă la dispoziție pentru acest contract este de 283.937,64 lei. Cea mai mare parte a banilor merge spre mobilierul ”actual”, care are alocată suma de 240.560 de lei, pentru cel de anticariat 12.552 lei, iar cel de exterior 30.852 de lei.

Comentarii

comentarii