Acasă Administraţie CJ Timiș cere bicicliștilor să contribuie la strategia de dezvoltare a rutelor...

CJ Timiș cere bicicliștilor să contribuie la strategia de dezvoltare a rutelor velo din județ

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș vrea să știe cât de des alegeți să vă deplasați cu bicicleta, în ce scop, unde întâmpinați probleme, unde nu vă simțiți în siguranță și unde credeți că este nevoie să realizăm piste noi pentru biciclete. Acestea sunt câteva dintre întrebările la care timișenii sunt invitați să răspundă pentru ajuta la realizarea strategiei velo a județului.

În acest scop a fost întocmit un chestionar, care poate fi completat de cei interesați. Acesta poate fi completat până la data de 20 august. Completând chestionarul și marcând direct pe hartă răspunsurile la o parte dintre întrebări, în câteva minute, timișenii pot ajuta la definirea direcțiilor de dezvoltarea a viitoarelor rute velo din județ.

Acest chestionar face parte din procesul de consultare publică pe care Consiliul Județean Timiș îl parcurge în cadrul procesului de realizare a Strategiei de dezvoltare a rutelor velo din județ.

Pentru asta, cei interesații au la dispoziție un chestionar, la adresa: https://new.maptionnaire.com/q/3dv82h2akm47?fbclid=IwAR2HDMjRkzXxjIS4y0QeLwKE2TMPJ4gTtr-O25bMF5PMd7tbR9h1oC1Zed0 .

Comentarii

comentarii