Acasă Actualitate CJ Timiș dorește introducerea unui bilet unic, valabil în cele trei muzee...

CJ Timiș dorește introducerea unui bilet unic, valabil în cele trei muzee timișorene pe care le administrează

471
DISTRIBUIȚI

Consilierii județeni vor avea de votat, miercuri, un proiect de hotărâre care propune semnarea unui parteneriat de colaborare între cele trei muzee aflate în administrarea instituției, Muzeul Național al Banatului Timișoara, Muzeul Național de Artă Timișoara și Muzeul Satului Bănățean. În urma acestui acord va fi deschisă posibilitatea introducerii unui bilet unic, care să permită unui vizitator să descopere expozițiile deschise în toate cele trei muzee, cu un singur bilet, în aceiași zi.

De asemenea, o altă noutate, vor fi abonamente săptămânale sau lunare, pe același model al biletului unic.

”Se aprobă introducerea “Biletului unic de vizitare” valabil în cadrul Muzeului Național al Banatului Timișoara, Muzeului Național de Artă Timișoara și Muzeului Satului Bănățean Timișoara. (…). “Biletul unic de vizitare” valabil în cadrul Muzeului Național al Banatului Timișoara, Muzeului Național de Artă Timișoara și Muzeului Satului Bănățean Timișoara vizează toate obiectivele turistice din incinta celor trei instituții de cultură de interes județean și poate fi achiziționat pentru o zi sau pe bază de abonament săptămânal și/sau lunar”, se spune în proiectul de hotărâre ce va fi votat miercuri de consilierii județeni.

Deocamdată proiectul este la început, cel mai probabil el va deveni funcțional de anul viitor. Urmează purtarea unor discuții între conducerile celor trei muzee, pentru a se stabili un preț unic, aceasta pentru că acum diferitele expoziții găzduite au prețuri diferite la biletele de intrare.

Comentarii

comentarii