Acasă Actualitate CJ Timiș face curat la fosta unitate militară de la Giroc pentru...

CJ Timiș face curat la fosta unitate militară de la Giroc pentru 2,3 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

La Giroc, în fosta unitate militară se face curățenie între clădirile rămase. Se va demola și se va face loc pentru ridicarea unei locații noi pentru mutarea în viitor a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Dumitru Ciumageanu”, dar și pentru continuarea investițiilor pentru blocurile ANL aflate în construcție acolo.

În sistemul național pentru licitații publice, Consiliul Județean Timiș a publicat anunțul pentru găsirea unei firme care să se ocupe cu demolarea unor clădiri care au fost folosite în cadrul fostei unități militare care a funcționat la Giroc.

La licitația pentru „Lucrări de desființare a bunurilor imobile existente pe amplasamentul fostei UM Giroc” se oferă 2,3 milioane de lei.

”Prin prezentul contract de lucrări se dorește igienizarea zonei și pregătirea terenului pentru o viitoare investiție. Zona este echipată cu electricitate, apa, rețea canalizare, gaz metan. Structura de rezistență a clădirilor ce urmează a se demola este în general din zidărie realizată pe fundații din beton armat și acoperiș tip șarpantă de lemn/beton/metal cu învelitoare țiglă ceramică/metalică/carton bitumat/plăci de azbociment. Se propune desființarea tuturor construcţiilor existente pe teren, cu sau fără acte, și a împrejmuirilor interioare. Vor rămâne împrejmuirile exterioare în lungime de 1230ml, precum și alei de incintă în suprafața de 6086mp. Lucrările care fac obiectul prezentei proceduri se vor realiza în 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor de către beneficiar, conform documentației de atribuire”, se spune în caietul de sarcini.

Comentarii

comentarii