Acasă Actualitate CJ Timiș scoate la licitație lucrări suplimentare de trei milioane de lei...

CJ Timiș scoate la licitație lucrări suplimentare de trei milioane de lei la Conacul Mocioni

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a fost nevoit să scoată la licitație o serie de lucrări suplimentare la Conacul Mocioni. Acestea au în vedere consolidarea clădirii, necesitarea lor a fost stabilită după lansalea reabilitării și vor costa 2,65 de milioane de lei, plus TVA.

Licitația a fost deja publicată pe SEAP. Pentru suma amintită vor trebui realizate o serie de consolidări, suplimentar față de ceea ce se prevedea în proiectul inițial. Având în vedere că execuția lucrărilor este în curs, pentru finalizarea contractului existent este necesar, simultan în diferite etape, realizarea lucrărilor suplimentare ce urmează a fi achiziționate. Durata lucrărilor ce fac obiectul contractului este de 120 de zile, repartizate în funcție de fazele de execuție care necesită realizarea de lucrări suplimentare.

În ceea ce privește situația de pe teren, constructorul care a câștigat licitația inițială lucrează bine și e deja înainte de termenul prevăzut. Dorința este de finalizare a investiției în primăvara anului viitor.

Comentarii

comentarii