Acasă Actualitate CJPC Timiș a închis temporar serviciile la grill Kaufland Gh.Lazăr Timișoara

CJPC Timiș a închis temporar serviciile la grill Kaufland Gh.Lazăr Timișoara

DISTRIBUIȚI

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Timis au făcut controale operative în fiecare zi, dar din păcate unii operatori economici nu au înțeles că siguranța și drepturile consumatorilor nu se negociază!

Inspectorii CJPC Timiș au ajuns și la zona grill Kaufland, str. Gh.Lazăr Timișoara.

Inspectorii susțin, cu foto, că au găsit următoarele abateri: vitrine nefuncționale, neigienizate corespunzător, elemente desfăcute, părți lipsă. Lapte ambalaj deteriorat. Sancțiuni: 2 amenzi în valoare totală de 45.000 lei și oprire temporară a prestării serviciilor la grill Kaufland Gh.Lazăr.

“Menționăm că pe langă activitatea curentă la nivelul CJPC Timiș avem zilnic o echipă care merge exclusiv pe control operativ alimentație publică (restaurante, fastfood, patiserii, supermarket). Siguranța și drepturile consumatorilor nu se negociază. Pe acestă cale dorim să se înțeleagă că așa nu se mai poate și vom începe să dăm și numele operatorilor la care constatăm abateri grave”, spune Alin Gubandru, inspector șef adjunct al CJPC Timiș, miercuri 8 iunie 2022.

Acțiunile de control ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș se încadrează în liniile strategiei de lucru promovate prin ”Caravana consumatorilor”.

 

Comentarii

comentarii