Acasă Administraţie CJT a avut dreptate, se poate demara extinderea la patru benzi a...

CJT a avut dreptate, se poate demara extinderea la patru benzi a drumului judeţean spre autostrada A1

1024
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a avut dreptate şi contestaţia depusă la licitaţia pentru stabilirea firmei câştigătoare a contractului de execuţie a extinderii la patru benzi a drumului judeţean care leagă Timişoara de autostrada A1, nodul de la Giarmata. Instanța a admis contestația depusă de CJT la decizia Comisie Naţionale de Soluţionare a Cotestaţiilor, prin care se cerea reanalizarea ofertelor depuse în cadrul licitației.

„În perioada următoare putem semna contractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Acest fapt arată că ne-am făcut treaba în mod profesionist și am ales cele mai bune soluții pentru un proiect dorit și așteptat de foarte multă lume și care va ajuta enorm traficul rutier”, a anunţat Călin Dobra, şeful Consilului Judeţean Timiş.

Valoarea lucrărilor este de 52 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional. Proiectul „Modernizare DJ 691: lărgirea la 4 benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1 (km. 12+975)” se va face pe două tronsoane, separate, unul în continuarea celuilalt. Primul tronson este cel de la sensul giratoriu de la intrare în Dumbrăvița până la centura Timișoarei, iar cel de-al doilea tronson este cel de la Centura Timișoara la urcarea pe autostrada A1.

Comentarii

comentarii