Acasă Actualitate CJT a semnat contractul pentru extinderea la patru benzi a drumului ce...

CJT a semnat contractul pentru extinderea la patru benzi a drumului ce leagă Timişoara de Moşnişa Nouă

1225
DISTRIBUIȚI

Contractul de execuţie pentru lărgirea drumului judeţean de patru kilometri care traversează Moşniţa Nouă, până la ieşirea din localitate a fost semnat, miercuri… pe capota unui automobil. Într-un exerciţiu de imagine, live pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a parafat acordul cu cei de la Strabag, care  se vor ocupa de lucrare.

Peste 30 de milioane de lei vor fi plătiţi firmei amintite pentru a extinde la patru benzi drumul extrem de circulat de la ieşirea din Timişoara şi până la ieşirea din Moşniţa Nouă. Modul de prezentare al momentului semnării, ales de şeful CJT, Călin Dobra, a fost unul …. diferit. Într-o filmare live pe Facebook, el s-a filmat cum semnează, pe drumul judeţean respectiv, în trafic, acordul cu firma cu acţionariat austriac.

Semnăm contractul pentru extinderea la 4 benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă

Publicată de Călin Dobra pe Miercuri, 1 iulie 2020

„Ştiu că au fost probleme, dar, de fiecare dată, atunci când sunt noutăţi am spus că voi anunţa. Acum trecem deja la lucruri concrete, am lângă mine contractul, astăzi o să îl semnăm. Lângă mine este antreprenorul general, reprezentantul firmei Strabag, cei care de la început au câștigat această licitație. Acest drum județean, de 4,1 kilometri, va presupune patru benzi, sensuri giratorii, o intersecție principală principală prelungită, două piste de biciclete de un metru lățime fiecare”, a spus Călin Dobra.

Firma constructoare are la dispoziţie şapte luni să termine investiţia. La final, şoseaua de 4,1 kilometri va avea patru benzi, se vor amenaja rigole şi accesul spre străzile laterale, dar vor fi plantaţi şi numeroşi arbori. Finanţarea, în valoare de 30 de milioane de lei, este asigurată din bugetul Programului Naţional de Dezvoltare Locală şi din cel al CJT.

Comentarii

comentarii