Acasă Administraţie CJT face dezbatere publică pe finanţările nerambursabile acordate în domeniu cultural, artistic...

CJT face dezbatere publică pe finanţările nerambursabile acordate în domeniu cultural, artistic şi sportiv

642
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș vrea să ştie părerea contribuabililor, dar şi a beneficiarilor, referitor la modul în care va acorda finanțări nerambursabile, în anul 2020, din fonduri publice, a proiectelor cultural artistice și de tineret, cât și a proiectelor sportive. În acest scop se organizează două dezbateri publice.

Dezbaterile publice privind elaborarea proiectelor de hotărâre pentru aprobarea ghidurilor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cultural artistice și de tineret, cât și a proiectelor sportive, se vor desfășura la sediul Consiliului Județean, Sala Revoluției, în data de 7 februarie, de la ora 9, dezbaterea privind finanțarea proiectelor sportive pe anul 2020, respectiv de la ora 11, dezbaterea privind finanțarea proiectelor cultural artistice și de tineret.

„Ne dorim să aflăm direct de la cei cărora li se adresează aceste finanțări nerambursabile cum puteam să îmbunătățim ghidurile, ce putem face pentru o împărțire a fondurilor cât mai echitabilă. Cele două programe de finanțare și-au dovedit succesul în anii anterior, dar, în mod special, am dori o mai mare dinamică în ceea ce privește agenda sportivă, atât cantitativ, cât și calitativ. Ne dorim și mai multe proiecte de calitate în 2020”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

În vederea desfășurării dezbaterii publice în conformitate cu prevederile legale și în condiții optime, recomandările, propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare vor fi depuse în scris la responsabilul pentru relația cu societate civilă în aplicarea prevederilor Legii nr.52/2003, dna Coadă Cornelia-Mihaela, e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, până vineri, 7 februarie, ora 8:30, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările, urmând ca minuta să fie adusă la cunoștință publică, pe site-ul propriu și la sediul autorității.
Cele două ghiduri puse în dezbatere pot fi consultate şi pe internet la adresa: http://www.cjtimis.ro/monitorul-oficial/alte-documente/informari-in-prealabil-asupra-problemelor-de-interes-public-care-ur.html

Comentarii

comentarii