Acasă Actualitate Clubul Kentos Karate s-au întors acasă de la Naţionalele de Karate IKU...

Clubul Kentos Karate s-au întors acasă de la Naţionalele de Karate IKU cu numeroase medalii. Peste 400 de sportivi au luat parte la competiţie.

2701
DISTRIBUIȚI

Sportivii clubului Kentos Karate Timisoara si Sacalaz au avut parte de un weekend incarcat. Ei au participat Sambata la Campionatul National de Karate IKU, organizat de Federaţia Romană de Arte Martiale. Competitia a adunat la start peste 400 de sportivi şi a avut loc la Sala Polivalenta Dumbravita. Au fost reprezentate cluburi de profil din tara intrecandu-se pentru titlul de campion national la toate categoriile de concurs.

Prima victorie a venit prin antrenorul clubului Kentos, Mihai Stânciu, care a obținut medalia de aur pentru a cincea oară consecutiv la proba de Kata masculin seniori. La categoria de juniori clubul a obținut 2 titluri de campioni naționali prin Murariu Marius, la proba de Kata, și Vladoi Marius, în proba de Kumite individual, în timp ce locul 3 a fost obținut de Petca Sebastian la Kumite.

Două medalii de argint prin Huzdup Alexandra la proba de Kata feminin și Șerban Alin la Kata masculin și un bronz obținut de Petroiu Leonardo la Kumite la categoria cadeți au completat lista premiilor pentru clubul timișean. 

 Titlul de campioni naționali a fost obținut de Barb Ghenci Anamaria și Barb Ghenci Daniel, la proba Kata feminin, respectiv masculin la categoria de minicadeti. Tot la acesta categorie dublu medaliat cu argint a fost Adam Mihai, în probele de Kumite, Cletoc Bianca, argint la Kata, CiupA Clara argint Kumite și locul 3 obținut de Tegzes Andrei și Bolovan Darius în probele de Kumite. 

Competiția a continuat apoi cu campionatul pentru copii la care au fost obținute următoarele rezultate: Mureșan Alexandru locul 1 Kumite și locul 2 Kata, Suto Iasmina locul 1 Kata, Nica Sara locul 2 Kata, Matits Marko locul 3 Kata și locul 3 Kumite, Matits Milena locul 3 Kumite, Turcitu Ana Maria locul 3 Kumite și Mureșan Andrei locul 3 Kumite, Nicoara Armîn locul 3. Un rezultat excelent pentru micii Karateka la categoria de 6 ani: Dijmarescu Eduard locul 1 și Stancu David locul 2. Aproape de podium a fost și Lamasanu Beți care a ocupat poziția a 5-a. 

Finalul competiției a adus titlul de club campion național celor de la CS Kentos Karate Timișoara, în urmă punctelor acumulate de sportivii de Timișoara și Sacalaz. Locul secund a fost ocupat de clubul Sportiv Seiken Karate Timișoara, iar pe 3 Champions Karate Deva. 

„Multumim de invitație și organizare domnului Cioroianu Mihai și felicitări sportivilor pentru aceste reușite, arbitrului nostru Murariu Marius, ajutor la masa Lupu Florentina, CS Seiken Karate Timișoara, mulțumim părinților care au fost alături de noi, doamnei Manuela Matits pentru sprijinul echipei Sacalaz, sponsorului nostru SUPERBET, Primăria Sacalaz și tuturor care ne sustin”, au anunțat reprezentanții CS Kentos Karate Timișoara.

Comentarii

comentarii