Acasă Actualitate Clubul Rotary Timişoara a oferit şase table ecologice Şcolii nr. 24

Clubul Rotary Timişoara a oferit şase table ecologice Şcolii nr. 24

DISTRIBUIȚI

altÎn cadrul anului rotaryan „Să facem visele realitate”
Cu această ocazie, a fost prezentat şi campania “Nu te pune cu timişorenii!” (www.nutepunecutimisorenii.ro). “Dumneavoastră, profesorii, vă rugăm să ne sprijiniţi pentru a promova această idee de protecţia mediului timişorean, în rândul elevilor”, a spus Aliakbar Barmayoun.
Clubul Rotary Timişoara a donat Şcolii cu clasele I-VIII nr. 24 din Timişoara, marţi, 28 aprilie, şase table ecologice pentru scris, în valoare de 1.000 de euro.
“Această acţiune a îmbinat două dintre aspectele obiectivului rotarian, apa şi educaţia. Premiul I de la Bega Duck Race, eveniment organizat în data de 4 octombrie 2008, a fost câştigat cu unul dintre biletele de concurs care au fost donate Şcolii nr. 24, Timişoara, dar nu a fost revendicat de către câştigător.
În urma discuţiilor cu conducerea unităţii de învăţământ, s-a concluzionat că şcoala are nevoie de table pentru scris.
Aşadar, contravaloarea premiului a fost folosită pentru achiziţionarea acestui echipament modern care să vină în sprijinul unui proces educativ mai eficient”, a precizat Aliakbar Barmayoun, preşedintele Clubului Rotary Timişoara.
Clubul Rotary Timişoara susţine prin proiecte şi acţiuni tema acestui an rotarian „Să facem visele realitate”, care plasează copilul în centrul preocupărilor.
În vederea îndeplinirii obiectivului Rotary International 2008-2009, punctele de interes maxim sunt sănătatea, alimentaţia, apa şi educaţia. “Noi am vrea să colaborăm cu dumneavoastră şi să avem deschidere, de aceea puteţi intra pe site-ul: www.rotarytm.ro sau www.nutepunecutimisorenii.ro. De aceea, dumneavoastră, profesorii, vă rugăm să ne sprijiniţi pentru a promova această idee de protecţia mediului timişorean, în rândul elevilor, a generaţiei noi, pentru a avea un mediu curat şi sănătos, în Timişoara, prin promovarea campaniei noastre “Nu te pune cu timişorenii!”. La ideea aceasta am avut sprijin şi din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş pentru a extinde  campania în fiecare şcoală”, a declarat Barmayoun.
“Vreau să mulţumesc Clubului Rotary Timişoara că a oferit şase table ecologice Şcolii nr. 24 şi de acum elevii nu vor mai şterge veşnic tabla cu buretele”, a declarat Daniela Lobază, directorul Şcolii nr. 24. Clubul Rotary Timişoara va continua seria acţiunilor realizate în sprijinul generaţiei tinere, având convingerea că scoala de azi reprezintă societatea de mâine.
Campania “Nu te pune cu timişorenii!” cu sloganul “Iubim oraşul! Nu îl murdărim!
Ne plac florile! Nu le rupem!” are drept obiectiv lupta împotriva micii poluări: aruncarea de chiştoace şi hârtii pe stradă şi în staţiile de autobuz, de a nu abandona gunoaie pe străzi, decât în locurile special amenajate.
“Nu te pune cu timişorenii” înseamnă că timişorenii nu aruncă deşeuri pe jos, iar atunci când un timişorean vede pe cineva că face acest lucru îi atrage atenţia discret “Domnule (doamnă) aţi pierdut ceva!”.

Comentarii

comentarii