Acasă Actualitate Cluburile Lions au oferit 23 de tone de alimente în valoare de...

Cluburile Lions au oferit 23 de tone de alimente în valoare de 60.000 euro. Unde vor ajunge în Timiș?

423
DISTRIBUIȚI

În perioada 9-15 august, printr-o mobilizare exemplară, uniți de dorința de a veni în sprijinul comunităților din care fac parte și acționând cu maximă responsabilitate, 11 cluburi LIONS au facilitat distribuirea a 23 tone de alimente, în valoare de aproximativ 60 000 euro, în 9 orașe sau județe din toate regiunile țării.
Prin implicarea Cluburilor LIONS produsele alimentare au fost distribuite în secțiile cu profil pediatrie din spitale, în creșe, grădinițe, școli, centre de îngrijire pentru copii și bătrâni. 
Din dorința de a face viața comunităților mai bună, cu altruism și devotament față de semeni, cluburile LIONS District 124 România au continuat prin această acțiune proiectul de distribuire de alimente inițiat în luna iulie 2019.

Cu bucurie Lions Club Timișoara Dinamic Plus a participat activ la această acțiune de mare amploare alături de prieteni LIONS din toată țară.

În județul Timiș alimentele au fost predate, în 14 august 2019, către zonele: Timișoara, Lugoj, Făget-Nadrag – Fardea și Dumbravă. 
Prima acțiune va avea loc în Zona Dumbravă, unde vor fi distribuite tinerilor, care participa și asista la întrecerea sportivă, meci de fotbal Dumbravă – Bucovăț.

”Felicitări și succes! Urmând îndeaproape valorile LIONS INTERNAȚIONAL avem convingerea că această acțiune va aduce bucurie tuturor tinerilor la care am ajuns.

Împreună dăruim mai mult!”, este mesajul Leilor.

Comentarii

comentarii