Acasă Eveniment Clujeanul care şi-a ucis fosta concubină, în zona Gării de Nord Timişoara,...

Clujeanul care şi-a ucis fosta concubină, în zona Gării de Nord Timişoara, trimis în judecată pentru omor calificat

561
DISTRIBUIȚI

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului S.D.F. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

Din cuprinsul rechizitoriului rezultă că în data de 16 aprilie, în jurul orei 16.25, inculpatul, în timp ce se afla în faţa locuinţei fostei sale concubine V.M.G. din Municipiul Timișoara, i-a aplicat acesteia patru lovituri de cuțit în spate în regiunea scapulară stânga, în hemitoracele stâng și în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. S-a reținut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineții din Cluj, s-a înarmat cu un cuțit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinței sale.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Trimiterea în judecată reprezintă, conform Codului de procedură penală, o etapă a procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, în vederea judecării cauzei, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie – spune prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Mihaela Pop.

Comentarii

comentarii