Acasă Actualitate CNAIR a transmis la ANAP documentaţiile de atribuire pentru relansarea Studiilor de...

CNAIR a transmis la ANAP documentaţiile de atribuire pentru relansarea Studiilor de fezabilitate pentru Drumul de mare viteză Filiaşi- Lugoj

DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentaţiile de atribuire pentru relansarea Studiilor de fezabilitate pentru Drumul de mare viteză Filiaşi- Lugoj. 

„CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentaţiile de atribuire pentru relansarea Studiilor de fezabilitate pentru Drumul de mare viteză Filiaşi- Lugoj (230 km)!”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.  

Ministrul Transporturilor a reamintit că acest traseu are 4 loturi.  

„Aşa cum am anunţat săptămâna trecută, întregul traseu va fi împărţit în 4 loturi: Lotul 1: Filiaşi- Drobeta Turnu Severin (70 km). Lotul 2: Drobeta Turnu Severin-Domaşnea (65 km). Lotul 3: Domaşnea-Caransebeş (45 km). Lotul 4: Caransebeş – Lugoj (50 km)”, a explicat Grindeanu.

El a mai spus că pentru fiecare lot contractele au o perioadă de derulare de maxim doi ani.

„Contractele pentru fiecare din cele 4 loturi vor avea o perioada de derulare de cel mult doi ani. Astfel ne asigurăm că documentaţia va putea fi realizată eficient iar acest drum de mare viteză va putea fi construit cu adevărat. ANAP are la dispoziţie maximum 10 zile pentru a finaliza verificarea  documentelor, iar după validare CNAIR va putea lansa licitaţiile pentru elaborarea celor patru studii de fezabilitate”, a conchis social-democratul.

Comentarii

comentarii