Acasă Eveniment Cocalarul care și-a plimbat ”piranda” cu mașina prin Piața Victoriei a fost...

Cocalarul care și-a plimbat ”piranda” cu mașina prin Piața Victoriei a fost prins

934
DISTRIBUIȚI

Mobilizare exemplară a polițiștilor în urma apariției unei înregistrări video în care un ”rom” a intrat cu mașina în zona cu acces interzis din Piața Victoriei din Timișoara pentru a-și lua ”piranda” de la KFC. Polițiștii Secției 1 Timișoara împreună cu agenți din cadrul Poliției Locale au efectuat verificări, iar în jurul orei 21:00, pe strada Arieș, a fost identificat proprietarul autoturismului, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani cu domiciliul în București.

Mașina, care, de altfel, era și sub sechestru, a fost parcată în fața Casei Tineretului, iar șoferul și pasagerul au fost identificați drept cetățeni de naționalitate siriană, de 34 și 54 de ani. Pentru faptul că a circulat cu mașina prin Piața Victoriei, acesta a primit amenda maximă prevăzută de lege, 435 de lei, dublată de una asemănătoare pentru parcare pe pista de bicicliști.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au depistat aseară, în jurul orei 22, autoturismul care a fost observat pătrunzând în zonă cu acces interzis, respectiv în Piața Victoriei, în jurul orei 19.00 și punând astfel în pericol cetățenii care treceau prin centrul orașului. Autovehiculul marca Volkswagen cu numere de București, se afla parcat în fața Casei Tineretului, pe pista de biciclete. Imediat s-a trecut la verificarea acestuia, fiind identificat și conducătorul auto și pasagerul acestuia. Este vorba despre doi cetățeni de naționalitate siriană, de 34 și 54 de ani, care erau cazați la hotelul din incinta Casei Tineretului.

Conducătorul auto a recunoscut ca a intrat cu mașina în Piața Victoriei pentru a-și lua de mâncare. La verificarea autovehiculului s-a stabilit ca acesta era sub sechestru, motiv pentru care la fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Secția 1 Poliție pentru verificări. Conducătorul auto a fost sancționat de polițiștii locali conform OUG 195/2002, cu sancțiunea maximă de 435 lei, pentru nerespectarea indicatorului privind accesul interzis, și tot cu 435 lei pentru că a staționat pe pista pentru biciclete de pe str. Arieș, plus 4 puncte penalizare la permis”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii