Acasă Actualitate Codul roșu de caniculă a decalat festivalul Orașul Jazz din Lugoj, cu...

Codul roșu de caniculă a decalat festivalul Orașul Jazz din Lugoj, cu 2 ore, sâmbătă și duminică

DISTRIBUIȚI

Ținând cont de faptul că județul Timiș se află sub avertizare de cod roșu de caniculă, în acord cu recomandările specialiștilor, organizatorii festivalului Orașul Jazz, împreună cu reprezentanții Primăriei Lugoj (în calitate de finanțator) au decis, de comun acord, ca programul evenimentului să fie decalat cu două ore, atât la scena principală, cât și scena a doua.

Astfel, primii artiști care vor urca pe scena mare, sâmbătă și duminică, o vor face de la ora 20:00, iar cei doi DJ vor începe să întrețină atmosfera la scena secundară începând cu ora 15:00.

În prima zi a festivalului Orașul Jazz, peste 1.200 de persoane au luat parte la concertele și activitățile desfășurate pe platoul din fața Case de Cultură a Sindicatelor și din împrejurimi.

Le multumim lugojenilor pentru participarea numeroasă și interesul acordat evenimentului nostru, și îi invităm să ia parte la încă două zile pline de muzică de calitate. Tot în cadrul festivalului, vor fi și astăzi activități pentru copii, va exista o zonă de expoziție cu vânzare de produse artizanale si o zonă de food truck, unde oamenii pot savura o mulțime de preparate culinare delicioase – este mesajul Tribului artistic, organizatorul evenimentului.

 

Comentarii

comentarii