Acasă Sport Colaborare între Elba şi Hemofarm Vrseţ

Colaborare între Elba şi Hemofarm Vrseţ

DISTRIBUIȚI

Conducerea BCM Elba Timişoara a semnat, ieri, un contract de colaborare cu echipa din Serbia Hemofarm Vrseţ. Din partea clubului sârbesc au fost prezenţi vicepreşedintele Marko Milosevic şi directorul executiv Marko Ivanovic. Durata este de cinci ani, cu posibilitate de prelungire.

Preşedintele clubului timişorean, Valentin Moldovan, spune că în cadrul acestei colaborări vor avea loc cantonamente organizate în vară pentru tinerii jucători. De asemenea, se vor mai organiza şi meciuri şi turnee şi acordul mai prevede şi schimburi de jucători, dacă este cazul. „Cel puţin odată pe an ne vom întâlni pentru a stabili modalităţile de colaborare. În prezent, ambele formaţii au un program încărcat.

Obiectivul echipei noastre este să accedem în semifinalele Divizie A la baschet masculin”, spune Valentin Moldovan. Tot printre obiecte, dar de viitor, se numără şi înfiinţarea echipei secunde, pentru ca tinerii să fie crescuţi în pepiniera proprie şi, totodată, să fie promovaţi. Echipa din Vrseţ are un buget de două milioane de euro, numai la cea de seniori. Acordul mai prevede ca, în viitor, să existe şi un ajutor în privinţa sponsorilor.

La capitolul financiar, Elba nu stă deloc bine, sponsorii din Timişoara nu se înghesuie să ajute echipa, deşi rezultatele sunt mult peste aşteptări.
Liana DACILESCU

Comentarii

comentarii