Acasă Actualitate Colecția speranței, pentru construcția centrului rezidențial ”Fecioara Maria” din Giroc

Colecția speranței, pentru construcția centrului rezidențial ”Fecioara Maria” din Giroc

DISTRIBUIȚI

Fundația “Speranță pentru voi” Timișoara, în colaborare cu Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), lansează încă o campanie cu licitație intitulată “Colecția speranței”.

Acțiunea este destinată aceluiași scop nobil: continuarea proiectului CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE „FECIOARA MARIA” din localitatea GIROC, județul Timiș.

”Banii strânși vor fi folosiți pentru continuarea proiectului ”Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Fecioara Maria”. Vă așteptăm cu drag și speranță să vă implicați în colectarea de fonduri pentru continuarea proiectului destinat persoanelor vârstnice”, este mesajul eurodeputate umaniste Maria Grapini, inițiatoarea proiectului de construcție a acestui necesar centru destinat seniorilor aflați în situație de risc social.

Detalii aici: https://sperantapentruvoi.ro/campanii/campanie-licitatie-colectia-sperantei-speranta-pentru-voi/?fbclid=IwAR0T0n5i3-10MG_p9POQRqvegF_XD4-jXGZdBQ8nWH2GxdBpEbTU0DRoJN0

Amtinim că proiectul cuprinde un pavilion de dormit și un pavilion unde vor fi sala de mese, sala de recreere și chiar o sală de îngrijiri medicale și gimnastică pentru că este clar că bătrânii au și probleme de sănătate și vor avea nevoie de mișcare.

Dacă doriți să oferiți o șansă acestor oameni aflați în dificultate, puteți face o donație în contul Fundației Speranță pentru Voi,

IBAN: R007 PIRB 3701 7294 1700 1000, deschis la First Bank, Sucursala Mărăști Timișoara.

 

Comentarii

comentarii