Acasă Actualitate „Colecția speranței” vine cu 21 de obiecte exotice, pentru a salva construcția...

„Colecția speranței” vine cu 21 de obiecte exotice, pentru a salva construcția centrului rezidențial din Giroc

DISTRIBUIȚI

Vas antic grecesc, 400 lei, set sfeșnice cu decor de flori, 250 de lei, statuetă cuplu, 1.000 lei, icoana ”Maica cu pruncul”, platou Villeroy&Boch, ediție limitată, porțelan, 200 lei sau  icoana ”Intrarea Domnului în Ierusalim”, 450 lei.

Acestea sunt câteva dintre exponatele scoase la licitația  “Colecția speranței”, într-un scop nobil: continuarea proiectului CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE „FECIOARA MARIA” din localitatea GIROC, județul Timiș.

În total sunt 21 de produse, care pot fi achiziționate. Vedeta licitației este un vin vechi – desert de 20 de ani – îmbuteliat în 2002 – de la renumita firma portugheză „GEO G  SANDERMAN SONS AND COMPANY-cu traditie din 1790.

Alte obiecte: vas antic grcesc, 17 cm înălțime 450 lei, cristal Boemia, 17 cm înălțime, 300 lei, halbă de bere porțelan ediție limitată și icoana „MAICA CU PRUNCUL” – CAMELIA CONSTANTIN (Ciobanu), Acryl /Lemn TEI, 40 / 30 cm, la prețul de 450 lei sau set LAPIS LAZULI, (colier, brățară, cercei, inel) 450 lei. Descrierea pietrei: Din Lapis lazuli a fost tronul lui Buda; piatra este un simbol al regalității, este o piatră psihică și spiritual, este asociată cu chakra frunții și ajută la creșterea abilităților clarvăzătoare. Ajută și la problemele oculare, auditive, stimulează circulația limfei.

Licitația este organizată de Fundația “Speranță pentru voi” Timișoara, în colaborare cu Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR).

”Banii strânși vor fi folosiți pentru continuarea proiectului ”Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Fecioara Maria”. Vă așteptăm cu drag și speranță să vă implicați în colectarea de fonduri pentru continuarea proiectului destinat persoanelor vârstnice”, este mesajul eurodeputate umaniste Maria Grapini, inițiatoarea proiectului de construcție a acestui necesar centru destinat seniorilor aflați în situație de risc social.

Detalii aici: https://sperantapentruvoi.ro/campanii/campanie-licitatie-colectia-sperantei-speranta-pentru-voi/?fbclid=IwAR0T0n5i3-10MG_p9POQRqvegF_XD4-jXGZdBQ8nWH2GxdBpEbTU0DRoJN0

Amintim că proiectul cuprinde un pavilion de dormit și un pavilion unde vor fi sala de mese, sala de recreere și chiar o sală de îngrijiri medicale și gimnastică pentru că este clar că bătrânii au și probleme de sănătate și vor avea nevoie de mișcare.

Dacă doriți să oferiți o șansă acestor oameni aflați în dificultate, puteți face o donație în contul Fundației Speranță pentru Voi,

IBAN: R007 PIRB 3701 7294 1700 1000, deschis la First Bank, Sucursala Mărăști Timișoara.

Comentarii

comentarii