Acasă Actualitate Colecție de coliere scoasă la licitație pentru strângerea de fonduri necesare construirii...

Colecție de coliere scoasă la licitație pentru strângerea de fonduri necesare construirii căminului de bătrâni din Giroc

288
DISTRIBUIȚI

Campania de colectare de bani în scopul construirii căminului pentru seniori din Giroc continuă. În urma donației vicepreședintei Fundației Speranță pentru Voi Timișoara, Rodica Suba, a fost scoasă la licitație o serie foarte frumoasă de coliere.

Colecția de coliere prezentată este oferta pentru licitația, online, de obținere  de fonduri pentru  edificarea Centrului rezidențial pentru persoane vârstnice  Fecioara Maria din Giroc județul Timiș.

”Toate colierele sunt realizate din pietre semiprețioase, de către pictorița Lucia Moise, artist plastic recunoscut, dar și pasionată de crearea unor bijuterii care sa pună în valoare pietrele prețioase.

Sperăm să vă implicați cu drag! Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit pana acum proiectul!”, este mesajul Asociației Speranță pentru Voi Timișoara.

Pentru să vedeți colecția de coliere și să licitați accesați linkul: https://sperantapentruvoi.ro/campania-construirii-caminului-pentru-seniori-continua/

 

Comentarii

comentarii