Acasă Actualitate Colegiul Național „C.D. Loga” va avea, într-un final, acoperiș nou

Colegiul Național „C.D. Loga” va avea, într-un final, acoperiș nou

DISTRIBUIȚI

Vineri, 27 mai, reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că acoperișul Colegiului Național „C.D. Loga” va fi într-un final schimbat, primarul semnând de curând contractul pentru execuția lucrării de aproximativ 575.000 de lei, fără TVA. Durata lucrărilor va fi de șapte luni, de ele urmând să se ocupe firma Dragoma Serv SRL.

Concret, lucrările de intervenție presupun înlocuirea învelitoarei de țiglă ceramică, ignifugarea și izolarea termică interioară a structurii și izolarea plăcii de peste etaj cu două straturi de vată minerală bazaltică. Lucrările nu vor afecta detaliile arhitecturale ale clădirii, aceasta fiind în urmă cu câțiva ani reabilitată atât la interior, cât și la exterior. Conform auditului energetic aferent investiției, consumului de energie pentru încălzirea clădirii va fi redus cu aproximativ 60.000 de kWh/an.

Prezent astăzi la festivitatea de absolvire a elevilor din clasele a XII-a a Colegiului, primarul Dominic Fritz a declarat: „La ceremonia de astăzi de absolvire, chiar în clădirea în care vom realiza această investiție, am văzut tineri foarte bine pregătiți, nerăbdători să facă următorul pas. Ei sunt viitorul Timișoarei și indiferent de drumul pe care îl aleg, întotdeauna își vor avea locul lor aici, în Timișoara. Mă bucur că putem să continuăm investițiile la clădirea Colegiului, investiții de care vor beneficia generațiile următoare de viitorii absolvenți”.

Comentarii

comentarii