Acasă Eveniment Colibele improvizate din zona căii ferate de la Piața Timișoara 700, demolate...

Colibele improvizate din zona căii ferate de la Piața Timișoara 700, demolate după intervenția polițiștilor locali și Retim

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au acționat, în această dimineață, în zona rambleului de cale ferată din zona Piața Timișoara 700, ca urmare a sesizărilor de la cetățeni și a constatărilor efectuate în cadrul patrulărilor, acolo existând colibe în care locuiau persoane fără adăpost, în jur fiind adunate de acestea foarte multe deșeuri.

În cadrul acțiunii din această dimineață au fost depistate două persoane, din Timișoara, care au fost predate pentru luarea în evidență și acordarea de sprijin Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

De asemenea, a fost solicitat ajutorul echipelor de salubrizare din cadrul Retim pentru a igieniza zona. Polițiștii locali au identificat și au luat măsurile legale, anul acesta, în alte 19 situații de acest gen, în care au fost identificate locații cu adăposturi improvizate de persoane fără adăpost, în zone precum Demetriade, Dâmbovița, Ion Ionescu de la Brad, Calea Torontalului.

Comentarii

comentarii