Acasă Actualitate Şcolile din Arad cad pradă hoţilor

Şcolile din Arad cad pradă hoţilor

168
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii arădeni se confruntă cu un val de furturi de la şcolile din judeţ. Hoţii au furat din atelierele unui grup şcolar din Ineu, dar şi din ghereta din curtea şcolii din Beliu.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ineu au fost sesizaţi de către conducerea unui grup şcolar din Ineu, că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din atelierele liceului. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit, cu operativitate, în doar câteva ore de la sesizare, să identifice patru persoane suspecte de comiterea furtului. Este vorba despre N. Bogdan Gabriel, de 14 ani, G. Iulian Viorel, de 17 ani, împreună cu Sorin Viorel F., 31 de ani şi Marian C., 22 de ani, toţi din Ineu. S-a stabilit că cei patru au pătruns noaptea în atelierele unităţii şcolare din Ineu, prin forţarea lacătelor, de unde au sustras unelte electromecanice şi scule de tâmplărie, în valoare de 1.925 de lei. Ulterior, bunurile au fost  vândute pe raza oraşului Ineu şi a comunei Şicula, însă au fost recuperate şi înapoiate unităţii şcolare. Cei patru suspecţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Aceleaşi persoane au furat, o noapte mai târziu, ciocolată şi sucuri în valoare de 326 lei din ghereta din curtea Grupului şcolar din Beliu.  Bunurile alimentare au fost recuperate de la hoţi, care sunt cercetaţi pentru furt.

Comentarii

comentarii