Acasă Actualitate Colonel (r) dr. Cristian Gheorghe, Spitalul Militar Timișoara: un profesionist desăvârșit care...

Colonel (r) dr. Cristian Gheorghe, Spitalul Militar Timișoara: un profesionist desăvârșit care își face meseria din pasiune și devotament

DISTRIBUIȚI

Omul sfințește locul! Colonel (r) dr. Cristian Gheorghe, șeful secției de chirurgie generală din cadrul Spitalului Militar Timișoara, este  un profesionist desăvârșit care își face meseria din pasiune și devotament.

Pe domnul doctor Cristian Gheorghe îl găsim de obicei în sala de operații unde, de mai bine de douăzeci de ani, efectuează o gamă largă de intervenții chirurgicale.

Echipa Secției de chirurgie generală, formată din personal specializat cu o vastă experiență profesională, abordează o paletă largă de intervenții chirurgicale în tratarea bolilor întregului sistem gastrointestinal.

Având la dispoziție aparatură și tehnologie de ultimă oră, echipa medicală pe care o conduce poate efectua intervenții complexe cu maximă precizie și cu o rată de succes crescută.

Personalul este specializat în chirurgia laparoscopică, minim-invaziv, care necesită o spitalizare mai redusă și permite o recuperare mai rapidă, crescând astfel confortul pentru pacienți.

Tratarea hemoroizilor cu stapler

De asemenea echipa medicală a secției chirurgie efectuează cu succes operații pentru tratarea hemoroizilor – cura chirurgicală a hemoroizilor cu stapler. Aceasta fiind o operație minim-invazivă iar beneficiile pentru pacient sunt semnificative: durerea postoperatorie este neglijabilă (deoarece nu există plagă operatorie), iar recuperarea este foarte rapidă.

Mulțumim întregii echipe pentru dedicare și profesionalism, iar bunul Dumnezeu să-i răsplătească pentru tot ceea ce fac pentru cei aflați în suferință! – este mesajul Spitalului Militar Timișoara.

 

Comentarii

comentarii