Acasă Actualitate Colonelul Lucian Mihoc, mesaj de recunoștință pentru medicii de la Spitalul ”Victor...

Colonelul Lucian Mihoc, mesaj de recunoștință pentru medicii de la Spitalul ”Victor Babeș” Timișoara care l-au vindecat de COVID

DISTRIBUIȚI

Colonelul Lucian Vasile Mihoc, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, după ce a stat două săptămâni internat pentru a fi tratat de COVID și s-a vindecat, a transmis, duminică 24 octombrie, un emoționant mesaj de respect și recunoștință pentru cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara.

”Sunt profund recunoscător că, datorită dăruirii dumneavoastră, întregului personal medical, astăzi, mă aflu înapoi lângă familia mea…!”, susține col. Mihoc, care a transmis și un mesaj pentru vaccinare, o cale eficientă pentru a scăpa de virus. ”Am înțeles în aceste zile de cumpăna cel mai important lucru: virusul nu va dispărea ușor, însă, dacă NU MAI AMÂNĂM vaccinul, numărul de infectări va scădea…!”.

Iată întregul mesaj al șefului ISU Banat, care nu a fost vaccinat: ”Mie nu mi se va întâmpla!”. Sunt cuvintele pe care ai vrea să le ascunzi și să le înghiți când afli pe pielea ta că ai fost atât de naiv să crezi că viață ta nu ar putea vreodată să atârne de un fir de ață…!

Vă adresez toate mulțumirile mele pentru profesionalismul, atașamentul sufletesc pentru fiecare pacient și dedicarea de care ați dat dovadă. Am trăit momente de neînchipuit, am văzut oameni cum se sting în jurul meu, am înțeles cât de prețioasă e fiecare gură de aer și cum viață se poate scurge în minute, iar în urmă să rămână copii, mame, tati ori frați ce-și plâng neputință de a fi putut împiedică deznodământul.

Sunt profund recunoscător că, datorită dăruirii dumneavoastră, întregului personal medical, astăzi mă aflu înapoi lângă familia mea.

În cele aproape două săptămâni cât m-am aflat pe patul de spital, am putut vedea cum dumneavoastră scrieți istorie, zi de zi, cum faceți imposibilul, cum smulgeți vieți din ghearele morții cu atâta încrâncenare. Pentru tot ceea ce faceți între zidurile acestui spital și poate nu se vede din afară, vă transmit întreg respectul meu și toată recunoștință.

Am înțeles în aceste zile de cumpăna cel mai important lucru: virusul nu va dispărea ușor, însă, dacă NU MAI AMÂNĂM vaccinul, numărul de infectări va scădea.

După această teribilă experiență, îmi doresc că lumea să înțeleagă importantă imunizării cât mai rapide. Pentru siguranță fiecăruia dintre noi, pentru cea a familiei și a celor din jur, dar și pentru a crește șansele de revenire la normalitate. Vă admir și va mulțumesc!”, este mesajul emoționat al colonelului, Lucian Vasile Mihoc, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș.

Comentarii

comentarii