Acasă Administraţie Colterm continuă probele la rece în zonele Giroc, Bucovina și Circumvalațiunii

Colterm continuă probele la rece în zonele Giroc, Bucovina și Circumvalațiunii

DISTRIBUIȚI

chiuveta apaPână la începerea sezonului de încălzire 2021 – 2022, va executa lucrări de mentenanță predictivă la rețeaua primară pentru a evita, pe cât posibil, eventuale avarii care ar putea surveni în perioada de iarnă.

Aceste lucrări vor debuta cu manevre de izolare a diverselor zone din rețea pentru depistarea unor neetanșeităti minore, cele majore fiind eliminate cu ocazia efectuării probelor de presiune deja efectuate.

Aceste neetanșeități pot degenera, în timp, avarii din cauza presiunilor și temperaturilor mult mai mari la care va fi supusă rețeaua primară în timpul sezonului de încălzire.

Manevrele se vor executa etapizat, în mai multe zone ale orașului, și fac parte din programul de pregătire a sezonului de furnizare energie termică pentru încălzire 2021 – 2022.

În acest scop, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum după următorul program:

Luni, 6 septembrie, între orele 8 – 16, în partea de sud a orașului (Zonele: Sala Olimpia, Soarelui, Calea Girocului, Calea Șagului, Dâmbovița).

Marți, 7 septembrie, între orele 8 – 16, zonele Centrală și Mircea cel Batrân.

Miercuri, 8 septembrie, între orele 8 – 16, partea de nord a orașului (Zonele: Circumvalațiunii, Bucovina, Aradului, Lugojului, Tipografilor).

“Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de aceste întreruperi și vă informăm că la reluarea furnizării apei calde de consum este posibil că turbiditatea apei să aibă valori crescute față de cele normale pentru o perioadă scurtă de timp. Vă mulţumim pentru înţelegere”, este mesajul Colterm.

De asemenea, Colterm mai informează că  în vederea unei intervenții la rețeaua primară, va întrerupe furnizarea apei calde în zona Plevna, în ziua de luni, 6 septembrie 2021, între orele 9-16.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: 16 Decembrie 89,  Brașov, Caraiman, Plevna, Remus (parțial), T. Vladimirescu, V. Madgearu. La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

 

Comentarii

comentarii