Acasă Administraţie Colterm începe probele la cald

Colterm începe probele la cald

721
DISTRIBUIȚI

În vederea pregătirii funcţionării în bune condiţii a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timişoara, în sezonul de încălzire 2019-2020 şi având în vedere că temperaturile exterioare vor scădea semnificativ, începând de joi, 3 octombrie 2019, ora 9.00 vor începe, etapizat, probele la cald ale instalaţiilor de încălzire.

Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduşi, plecarea din punctele termice fiind reglată la 35 grade Celsius. Până luni, 7 octombrie, se va livra căldură în regim continuu după care, în funcţie de evoluţia temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va creşte sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopţii sau chiar întreruperea acesteia, dacă va fi cazul.

Pentru aceasta, Colterm solicită timişorenilor abonaţi ai sistemului să-şi deschidă instalaţiile interioare, cel puţin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot apărea la pornirea sistemului de încălzire.

De asemenea, Colterm anunţă că din cauza unor probleme tehnice care pot apărea în instalaţiile de distribuţie ce aparţin Colterm este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee până la remedierea acestora.

În cazul în care consumatorii se confruntă cu probleme tehnice sau dacă până la ora 20.00 a zilei de vineri, 4 octombrie, constată că nu au căldură, aceştia pot suna la Dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) şi 0756061468, anunţă purtătorul de cuvânt al Colterm, Ofelia Herghelegiu.

Comentarii

comentarii