Acasă Administraţie Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data...

Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 09 martie, la  punctul termic 17A

DISTRIBUIȚI

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 09.03.2023, de la  ora 9ºº la ora 15ºº,  la  punctul termic 17A .

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu, Abrud, în total un număr de 23 de branșamente.

De asemenea, în ziua de joi, 09.03.2023, până vineri dimineața, între orele 22.00 și 07.00, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor la PT 46, având în vedere notificarea AQUATIM SA privind lucrări programate prin Programul de investiții POIM, care vizează reabilitarea rețelei de apă, în intersecția străzilor Cetății cu Madrid. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cascadei, Cetății, Dornei, Martir Remus Tășală, Gheorghe Lazăr, Johann Sebastian Bach, Madrid, Mendeleev, Salciei, Suceava și Madrid.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de  turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Împreuna cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere! – este mesajul Colterm.

 

 

 

Comentarii

comentarii