Acasă Administraţie Colterm întrerupe furnizarea apei calde la PT Păltiniș, vineri, între orele 8-16

Colterm întrerupe furnizarea apei calde la PT Păltiniș, vineri, între orele 8-16

DISTRIBUIȚI

Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT Păltiniș, vineri, 18 februarie, între orele 8-16. Măsura este necesară, în vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Sorin Titel, Victor Babeș,  Protop. George Dragomir, B-dul Mihai Viteazu, Sfânta Rozalia, P-ța Bălcescu, Ghirlandei, Izvorului, Feldioara, Independenței, C. Porumbescu și  1 Decembrie.

Colterm atenționează că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii