Acasă Actualitate „Colterm vine la tine”: Nicolae Robu și-a început campania electorală, la întâlnire...

„Colterm vine la tine”: Nicolae Robu și-a început campania electorală, la întâlnire cu 150 de administratori de asociații de proprietari, în plină pandemie de coronavirus

1368
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu și city-managerul Robert Kristof au partipat, pe 10 martie, la întâlnirea „Colterm vine la tine”, unde au fost prezenți peste 150 de administratori de asociații de locatari și reprezentanți din partea Direcției Tehnice, Direcției de Mediu, Aquatim, Retim și Poliției Locale. Din partea Colterm au participat directorul general, Emil Șerpe și directorul adjunct, Adrian Faur.

Mirela Toc, funcționara din Primăria Timișoara cu care Robu a tot avut probleme, reclamă, pe Facebook, faptul că acesta ar fi mers la întâlnire pentru a-și face campanie electorală. În plus, făcând referire la fotografiile postate pe pagina Colterm, aceasta îl acuză că ar fi încălcat directiva DSP Timiș de a nu fi organizate evenimente cu mai mult de 100 de persoane în spații închise.

Deși fotografiile de pe pagina societății de energie termică au fost postate în după-masa zilei de 12 martie, din câte se arată într-o altă postare anterioară, evenimentul a avut loc pe 10 martie, la ora 17.00, când încă nu era anunțată dispoziția Direcției de Sănătate Publică. Evenimentul „Colterm vine la tine” ar fi trebuit transmis live, dar „din cauze tehnice” acest lucru a fost imposibil, au anunțat organizatorii, cu o oră înainte de startul acestuia.

„Dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la cea mai mare întâlnire «Colterm vine la tine»! Întâlnirea, la care au participat peste 150 de administratori de asociații de locatari și reprezentanți ai celor mai importante instituții publice din Timișoara, a avut un imens succes!

Ne bucurăm să vedem că atâtea întrebări și-au găsit răspunsul și dorim să îi asigurăm pe abonații Colterm că atât noi, cât și administratorii de asociații care participa la întâlnirile organizate de noi, ne străduim să rezolvăm în cel mai scurt timp problemele pe care dumneavoastră, cei de acasă, le semnalați”, a scris într-o postare pe Facebook și compania Colterm.

Comentarii

comentarii