Acasă Actualitate Comercianții care vând produse second-hand pe trotuare, încă o dată în vizorul...

Comercianții care vând produse second-hand pe trotuare, încă o dată în vizorul Poliției Locale

396
DISTRIBUIȚI

În zilele de sâmbătă și duminică, polițiștii locali din Timișoara i-au amendat pe comercianții care au umplut trotuarele cu obiecte second-hand, în zona Pieței Flavia. Aceste acțiuni au început încă de week-end-ul trecut, la cererea mai multor cetățeni. În cele două zile, 28 de comercianți au fost amendați.

Obiectele expuse încurcă circulația pietonilor care se deplasează spre piață și dau un aspect inestetic zonei, existând zeci de sesizări pe această linie. Comercianții puteau să își expună marfa în piață fără nicio problemă, însă cei care nu au făcut-o s-au ales cu amenzi de până la 250 lei fiecare, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Au fost confiscate obiecte uzate precum îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți, electronice și electrocasnice. Miercuri, polițiștii locali au mai confiscat, tot din zona respectivă, 106 articole din aceleași categorii de la alți comercianți de ocazie.

„Poliția Locală atrage atenția comercianților care își expun spre vânzare mărfurile să respecte legislația în vigoare și să folosească zonele destinate acestui tip de comerț, acțiunile în zona respectivă continuând și în perioada următoare”, atenționează Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii