Acasă Economic Compania germană Retarus, furnizor de servicii cloud pentru Adidas, Bayer, Honda, s-a...

Compania germană Retarus, furnizor de servicii cloud pentru Adidas, Bayer, Honda, s-a extins în România, cu o subsidiară deschisă la Timișoara.

820
DISTRIBUIȚI

Compania germană Retarus, furnizor de servicii cloud pentru companii ca Adidas, Bayer, Honda și Continental, s-a extins în România, cu o subsidiară deschisă la Timișoara.

România devine astfel a 10-a piață externă pentru compania germană, după Australia, Austria, Elveția, Franța, Italia, Marea Britanie, Spania, Singapore și SUA.

Retarus (România) SRL, cu sediul la Timișoara, își va începe oficial activitatea pe 1 decembrie. Firma, cu o echipă inițială de 11 angajați, va deservi clienții internaționali ai diviziei de Business Integration Services, oferind și servicii de dezvoltare și de asigurare a calității.

“Am venit la Timișoara să creștem”, spune Martin Hager, fondatorul și directorul general al Retarus. Compania germană a ales Timișoara în contextul în care în ultimii ani a colaborat cu o firmă din orașul de pe Bega, o parte dintre cei 11 angajați ai subsidiarei din România fiind transferați acum de la fostul partener.

Fondată în 1992, Retarus furnizează soluții cloud de managementul comunicării pentru e-mail, fax, SMS și EDI (schimb electronic de date – Electronic Data Interchange). Compania are sediul la Munchen și circa 350 de angajați. Printre clienții Retarus se numără Adidas, Bayer, BNP Paribas, Bosch, Continental, DHL, DZ BANK, Fujitsu, Goldman Sachs, Honda, Linde, PSA, Puma, Sixt, T‑Systems, Sony și Zeiss.

Sursa: profit.ro

Comentarii

comentarii