Acasă Actualitate Compania japoneză Omron închiriază birouri în ISHO Offices din Timișoara

Compania japoneză Omron închiriază birouri în ISHO Offices din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Omron, companie specializată în dezvoltarea de soluții de automatizare și componente electronice cu aplicabilitate directă în diverse domenii precum asistență medicală, producție industrială și manufacturiere își relochează centrul de dezvoltare si suport din Timișoara al diviziei de Automatizări Industriale în ISHO Offices, parte din proiectul multifuncțional ISHO. Biroul Omron din Timișoara va ocupa o suprafață de peste 500 mp.

Ca leader global în domeniul dezvoltării soluțiilor de automatizare, expertiza Omron are un spectru larg de aplicare variind de la automatizări industriale și componente electronice la sisteme de acces automatizat sau medicină și asistență medicală. Omron furnizează servicii, produse și tehnică avansate în peste 120 de țări. Centrul din România va face parte dintr-o structură globală prezentă pe toate continentele, iar activitatea desfășurată în Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții de automatizare cu aplicabilitate în diverse industrii cooperînd cu entități similare din diferite țări europene și din lume. Investiția va genera și un număr de locuri de muncă cu specializare ridicată.

“Timișoara este unul din cele mai atractive orașe din țară, care oferă specialiști cu excelente abilități tehnice și a devenit un hub de resurse umane pentru domeniile cu specializare ridicată. Dorim să atragem și să reținem în cadrul companiei noastre cei mai talentați profesioniști, pasionați de tehnologia avansată. Din acest punct de vedere, credem că ISHO Offices este un atu care va contribui la crearea unui mediu de lucru colaborativ în care inspirația și motivația fac parte intrinsecă” declară Virgil Matei – RSO Manager Omron Electronics.

Noul biroul din Timișoara va fi functional începând din toamna acestui an.

“Suntem încântați să atragem și să găzduim cele mai interesante companii din Timișoara prin prisma valorii ridicate a activității pe care o desfășoară și a soluțiilor inovative pe care le dezvoltă. Obiectivul nostru este să oferim angajaților un mediu de lucru optim, cu condiții excelente pentru performanță în care se îmbină armonios spațiile de lucru propriu-zise, componenta socială și creativă, dar și accesul la diverse facilități și servicii premium conexe – cafenele de specialitate, restaurante de top, shopping de proximitate, servicii medicale sau bancare și altele ,” afirmă Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului ISHO. “Omron este o companie care aduce pe piața muncii din vestul țării valoare ridicată prin joburile înalt calificate și oportunitățile deosebite pe care le oferă, care, suntem convinși că va crește frumos în Timișoara. Din punctul nostru de vedere, este mixul ideal între o companie care dezvoltă soluții tehnice de cel mai înalt nivel, contribuind la creșterea comunității tehnice din regiunea noastră și mediul de lucru la cele mai ridicate standarde pe care noi îl oferim.”

ISHO a devenit deja un pol important și un loc de referință pentru zona centrală a Timișoarei atât prin componenta office, cât și prin cea rezidențială. ISHO se va concentra în continuare pe dezvoltarea mixului de servicii, urmărind atragerea celor mai bune concepte din piață. Curând, va fi inaugurat noul restaurant Stradale și cafeneaua de specialitate Mitzu din același lanț condus de Chef Foa, care se alătură altor servicii precum brutăria artizanală Prospero, Mega Image, Regina Maria, Otp Bank etc. Vor fi reluate lucrările de construcție la hotelșul Radisson Blu și configurată zonă pietonală amplă, spații verzi și de relaxare și servicii diverse pentru cei aproximativ 5.000 de angajați și rezidenții celor peste 1.200 de apartamente din cartier.

 

 

Comentarii

comentarii