Acasă Actualitate Compania poloneză Kuchinox începe în septembrie producția de chiuvete la Timișoara

Compania poloneză Kuchinox începe în septembrie producția de chiuvete la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Compania poloneză Kuchinox, specializată în fabricarea de articole sanitare, va începe în septembrie producția în România, în parcul industrial CTPark Timișoara. Fabrica va începe producția cu 20 de angajați, planul fiind ca în termen de trei ani să ajungă la 100 de salariați.

“Vom produce chiuvete / lavoare pe baza comenzilor clienților noștri, pe care le vom prelua de la firma-mamă. Pentru început, vom acoperi piața românească, iar ulterior vom începe și exporturile, în țările balcanice”, a declarat pentru Profit.ro Eliza Frątczak-Trif, administrator și director general la Kuchinox România.

Spațiile de producție vor însuma 3.400 de metri pătrați, într-o clădire închiriată în parcul CTPark din zona Ghiroda de lângă Timișoara. Compania a făcut primele angajări, cele 4 persoane urmând să înceapă un training în Polonia, și are încă 15 poziții deschise. Furnizorii vor fi în mare parte locali, a mai spus Eliza Frątczak-Trif.

Compania a fost înființată în 1997, la Lodz, și la început a produs, importat și distribuit articole sanitare de bază. Ulterior, însă, oferta a fost extinsă cu soluții destinate bucătăriilor și băilor, astfel că în prezent Kuchinox vinde peste 2.000 de produse, în Polonia, România, Ucraina, Slovacia, Cehia și Germania. Cel mai important proiect al ultimilor ani pentru compania poloneză a fost dezvoltarea unei fabrici de chiuvete din granit lângă orașul Poznan. Sursa: profit.ro

 

Comentarii

comentarii