Acasă Sport Competiția de automobilism “Cupa Mașloc” și-a desemnat câștigătorii – Foto

Competiția de automobilism “Cupa Mașloc” și-a desemnat câștigătorii – Foto

1812
DISTRIBUIȚI

Pasionații de autoturisme au fost prezenți sâmbătă în localitatea Mașloc, la competiția “Cupa Mașloc” care s-a desfășurat pe circuit stradal, special amenajat în centrul comunei. Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Daniela Zaharie, alături de piloții echipei de raliu “Sport Masters Year 2012” în colaborare cu Primăria Mașloc, sub egida Automobil Clubului Român,  a cuprins 3 probe speciale de tip autoslalom, a fost destinat atât sportivilor licențiați cât și sportivilor amatori sau începători.

La start s-au aliniat peste 20 de concurenți și 3 echipe. Concurenții au fost împărțiți pe 2 grupe : grupa “Sport Masters Year 2012” fiind destinată componenților echipei de raliu cu același nume, iar grupa “Friends” a inclus ceilalți participanți.

Mihai Preunca a ocupat locul I al grupei “Friends”, fiind urmat pe podium de către Robert Makrai și Sergiu Boncalo.

La grupa “SMY2012” s-a impus Peter Nemeth, urmat pe podium de Radu Nicoară și Darco Pelici.

Câștigătorul clasamentului OPEN a fost desemnat Peter Nemeth, secondat de Mihai Preunca și Robert Makrai, după o frumoasă bătălie și un ecart de doar câteva secunde.

Echipa câștigătoare a fost “Schoko Baroque Rally Team”, compusă din Mihai Preunca, Sergiu Boncalo și Sorin Mihoc.

Deoarece vremea a ținut cu cei 23 de piloți înscriși în competiție, aceștia nu au făcut rabat de la spectacol și i-au încântat pe numeroșii spectatori strânși pe platoul din fața zonei de start și pe traseu.

“Ținem să mulțumim Primăriei Mașloc pentru minunata co-organizare și găzduire, multumim Poliției Mașloc și Jandarmeriei pentru securizare și colaborare. De asemenea, multumim spectatorilor numeroși, arbitrilor și voluntarilor care au făcut posibilă desfașurarea Cupei Mașloc 2018. Apreciem că evenimentul a fost un succes, lucrăm să corectăm micile sincope inerente începutului și invităm iubitorii sportului să urmărească pagina echipei pentru a afla din timp detalii despre următorul eveniment” – au declarat organizatorii.

Clasamentele finale pot fi consultate pe pagina de socializare a echipei : https://www.facebook.com/smy2012

Fotografii realizate de Liviu Pădureanu și Ovidiu Miron.

Comentarii

comentarii