Acasă Administraţie Comuna Foeni primește trei stații noi de așteptare pentru transportul în comun,...

Comuna Foeni primește trei stații noi de așteptare pentru transportul în comun, finanțate prin bugetul participativ al CJT

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a realizat în comuna Foeni trei noi stații de așteptare pentru transportul public. Proiectul a fost realizat cu bani alocați prin programul de bugets participativ.

Suma de 48.000 de lei a fost utilizată pentru realizarea, la Foeni, a trei noi stații de așteptare pentru cetățenii care folosesc transportul public. Este unul dintre proiectele care au fost alese, în urma voturilor exprimate de cetățeni, pe bugetul participativ.

”Timișenii au propus și votat, iar Consiliul Județean a implementat. Unul dintre proiectele finanțate prin programul de bugetare participativă, inițiativă lansată în premieră de CJ Timiș anul trecut, a fost finalizat. Astfel, au fost achiziționate și montate, pe raza comunei Foeni, trei stații de așteptare pentru mijloacele de transport în comun. Valoarea investiției se ridică la 48 de mii de lei. Aceasta va servi și proiectului de reabilitare și revitalizare a conacului Mocioni derulat de Consiliul Județean, menit a stimula turismul în zona respectivă. Linia de autobuz ce traversează Foeniul asigură naveta pentru populația activă și pentru elevi”, au anunțat cei de la Consiliul Județean Timiș.

 

Comentarii

comentarii