Acasă Anunturi COMUNICAT DE PRESĂ: Evenimente dedicate oportunităților de finanțare prin Programul Orizont Europa,...

COMUNICAT DE PRESĂ: Evenimente dedicate oportunităților de finanțare prin Programul Orizont Europa, organizate la Universitatea de Vest din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul Suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM, organizează în intervalul 16-19 mai 2023 două evenimente adresate părților interesate de participarea la competiții internaționale în vederea obținerii unor finanțări dedicate cercetării, dezvoltării și inovării.

 Este vorba despre sesiunea de lucru aplicativă Rolul cercetării științifice și al expertizei de cercetare în proiecte Orizont Europa desfășurată în intervalul 16-18 mai 2023 și atelierul de lucru Proof of Concept Grants, desfășurat în 19 mai 2023. Cele două evenimente se vor desfășura în format online, în intervalul 10:00-13:00. Principalele teme abordate în cadrul sesiunii de lucru sunt: brevetul de invenție și identificarea rezultatelor brevetabile, identificarea oportunităților de finanțare Orizont Europa și a altor instrumente care să faciliteze transferul de cunoaștere, prezentarea unor bune practici în domeniul transferului tehnologic. Fiecare dintre aceste prezentări se va încheia cu o suită de exerciții aplicative care țin de redactarea eficientă a unor cereri de finanțare.

Înscrierea în vederea participării la sesiunea de lucru aplicativă Rolul cercetării științifice și al expertizei de cercetare în proiecte Orizont Europa se realizează prin completarea formularului disponibil aici, iar în vederea participării la atelierul de lucru Proof of Concept Grants prin completarea formularului disponibil aici. Termenul limită pentru înscrierea la cele două evenimente este luni, 15 mai 2023, ora 10:00. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: supporttm@e-uvt.ro.

Menționăm că Centrul suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM al Universității de Vest din Timișoara este finanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și a fost creat cu scopul de a disemina informații necesare accesării de finanțări nerambursabile și de a sprijiniri potențialii beneficiari în vederea parcurgerii pașilor administrativi aferenți depunerii cererilor de finanțare și ulterior implementării proiectelor de cercetare și inovare competitive.

Comentarii

comentarii