Acasă Cultura Concerte în Peştera Româneşti 1984-2023. Ediţie aniversară

Concerte în Peştera Româneşti 1984-2023. Ediţie aniversară

DISTRIBUIȚI

Concerte în Peştera Româneşti 1984-2023. Ediţie aniversară. Din anul 1999, Fundația Academică Culturală Timișoara a preluat organizarea și finanțarea concertelor din Peștera Românești, acest eveniment unic în România, dar și în lume.

În ultimele 10 ediții, participarea a depășit numeric așteptările organizatorilor, numărul publicului depășind 3000 de spectatori pe reprezentație.

Astfel, în acest an au loc două ediții în luna octombrie a concertelor simfonice din Peștera Românești. Ediţia 39 şi ediţia 40.

Sunt două concerte în zilele de 8 octombrie şi 15 octombrie 2023.

Pe lângă aceste două concerte mai sunt 8 activităţi atractive, la care vor participa, speram peste 10000 de spectatori (intrare liberă a publicului).

Iată activităţile ce vor avea loc:

Un concert cu Orchestra de Suflători a Liceului de Arta “Ion Vidu” şi un alt concert al Filarmonicii Rm. Vâlcea, în următoarea săptămâna

2 proiecţii de filme artistice în peşteră (Filme cu Bela Lugosi -Dracula şi Johnny Weissmuller -Tarzan) – actori născuţi în Lugoj şi Timişoara.

2 instructaje speologice şi instructaj tiroliana pentru copii şi tineret care vor fi ţinute în 2 sâmbete sau duminici diferite

2 dezbateri despre turism cultural şi ecoturism.

 

Comentarii

comentarii