Acasă Cultura Concurs de eseuri «Re-Start Arhitext 2009»

Concurs de eseuri «Re-Start Arhitext 2009»

DISTRIBUIȚI

Fundaţia Arhitext Design organizează un concurs de eseuri, «Re-Start Arhitext 2009», pentru studenţii din întreaga ţară, indiferent de profilul facultăţii la care sunt înscrişi, cu tema “Înainte şi înapoi”. Eseul de maximum 8000 de caaractere (inclusiv spaţii) în format word, cu imagini (opţionale) în format jpg care să ilustreze discursul eseului, trebuie să fie însoţit obligatoriu de formularul de înscriere completat integral. La concurs pot participa studenţi de la toate facultăţile din ţară, în mod individual, indiferent de naţionalitate. Eseul trebuie să fie o creaţie proprie, originală, orice citat folosit trebuind să fie însoţit de o notă în care să se specifice autorul şi lucrarea din care acel pasaj de text face parte.
De asemenea, eseul nu trebuie să mai fi fost publicat în presă, integral sau parţial. În cazul nerespectării acestor condiţii, lucrarea va fi descalificată. În urma jurizării făcute de membrii redacţiei Arhitext, cei nominalizaţi, cinci la număr, recompensaţi fiecare cu câte 250 de lei, vor fi anunţaţi până în 10 iulie şi vor trebui să-şi susţină eseurile în cadrul evenimentului Re-Start Arhitext, de la Dealu Frumos, 25-26 iulie 2009, în limita a 15 minute fiecare.
Dintre cele 5 lucrări se vor acorda 3 premii a căror valoare, cumulată cu valoarea premiului de nominalizare, va fi de 500 de lei. De asemenea, cele 3 eseuri vor fi publicate în revista Arhitext. Înmânarea premiilor va avea loc în cadrul festivalului Re-Start Arhitext.
Predarea materialelor solicitate se realizează on-line (pe adresa redactie@arhitextdesign.ro) până în data de 30 iunie inclusiv. Materialele primite după această dată nu se vor lua în considerare.
Pentru mai multe detalii, dar şi înscrierea în concurs: redactie@arhitextdesign.ro / 031.104.11.78 / www.arhitextdesign.ro / www.arhitext.blogspot.com.

Comentarii

comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNu daţi bani cerşetorilor!
Articolul următorSTREET DELIVERY