Acasă Actualitate Concurs național de dans sportiv, sâmbătă, la Dumbrăvița

Concurs național de dans sportiv, sâmbătă, la Dumbrăvița

862
DISTRIBUIȚI

Cupa Mirtys Dance, a treia ediție, are loc la Sala Polivalentă din  Dumbravita, sâmbătă, 19 octombrie 2019. Și în acest an, în cadrul  evenimentului, se va desfășura „Concursul național de dans sportiv”, unde vor participa cele mai performante cupluri de dansatori sportivi din țară. Concursul începe de dimineață, la ora 9.30, iar seara, la 19, va avea loc gala.

Competițiile se adresează fetelor solo și sportivilor din categoriile debutanți, precompetițional și open, fiind concursuri pe clase valorice. Dansatorii înscriși vor concura pe categoriile de vârstă 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 de ani, la cele doua secțiuni, standard și latino-american. La secțiunea standard, se va dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step, în timp ce la latino se vor regăsi samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive. Juriul va fi format din peste 30 de arbitri, cei mai titrați din țară.

„Veți avea ocazia să vedeți o competiție la nivel național, mulți dintre participanți fiind sportivi de talie națională și internațională, cu rezultate remarcabile și în alte concursuri de profil. Frumusețea acestui sport, magia dansului, eleganța costumelor, emoțiile concurenților vă vor încânta cu siguranță”, a transmis Mirtys Staici, antrenor și proprietar al școlii ce-i poartă numele.

Evenimentul este organizat de clubul de dans timișorean „Mirtys Dance”, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Consiliul Județean Timiș, Direcția pentru Tineret și Sport Timiș și Primăria Dumbrăvița.

Școala de dans pentru copii „Mirtys Dance” are o experiență de peste 12 ani, fiind condusă cu pasiune pentru muzica și dans de Mirtys Staici și Decius Mirea. Aceștia, dansatori profesioniști, se mândresc cu rezultate importante și concursuri câștigate în competiții naționale și internaționale, în cariera de peste 17 ani.

Comentarii

comentarii